Bar

Cookit är experter på barer i alla storlekar. Vi har maskinerna och utrustningen som behövs för att driva en bar kostnadseffektivt och hygieniskt. Cookit levererar utrustning och maskiner till alla typer av offentliga miljöer som exempelvis restauranger, pizzerior, cateringkök, skolkök, caféer, hotell och kontor mm.

Vi säljer världens bästa utrustning när det kommer till kvalitet och driftsäkerhet för att nämna några Rational, Zanuzzi, Hällde, Fribergs och Sveba mm.

Vi har sortimentet som erbjuder kvalitet och funktion. 

Bar
Bar

Cookit anser att valfrihet är viktigt, det ska vara enkelt att välja utrustning till just din bar. I vårt sortiment har vi allt från kvarnen för kaffebönorna till måttverktyg, mixer och diskmaskin.

Hos oss hittar ni allt man kan tänkas behöva för en funktionellt och praktiskt bar. Vi har olika typer av utrustning och maskiner med varierande effekt för att passa alla tänkbara funktioner och resultat.

Cookit säljer bara utrustning och maskiner som klarar av offentlig miljö med allt vad det innebär i fråga om hållbarhet, slitage, volymer och snabbhet.  

Bar

Bar

Funktion, precision, volymer, effektivitet och energisnålhet samt driftsäkerhet är några av de viktigaste anledningarna till att välja kvalitativ utrustning till din bar oavsett om du ska servera en kaffe, rengöra ett glas eller mixa en coctail.

Gediget sortiment

Olika moment i en bar behöver olika verktyg, utrusning och funktioner. Vi försöker se till att ha allt ni kan behöva i er bar och gärna i flera olika varianter så att ni kan välja just den som passar er och era behov och budget bäst.

Vi har droppbrickor i olika bredder och längder, måttverktyg för olika volymer kylskåp för dryck, kaffemaskiner och diskmaskiner mm. I vårt sortiment har vi även utrustningen som passar er bar oavsett om ni ska servera en varm eller kall dryck till ett större eller mindre sällskap och allt ni kan önska för att tillaga tilltuggen om det så är nachos till rostade mandlar.

Trygga köp

Cookit ser till att skapa möjligheter, hos oss är ingenting omöjligt. Välj mellan ett noggrant utvalt sortiment av maskiner och utrustning. Vi har redan tänkt på alla olika aspekter. Hos oss på Cookit kan ni känna er trygga.

Cookit ger din bar rätt förutsättningar för att lyckas. Välkommen!

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.