Fast Food

Cookit är experter på butikskök i alla storlekar. Vi har maskinerna och utrustningen som behövs för att driva ett fast foodkök kostnadseffektivt och hygieniskt. Cookit levererar utrustning och maskiner till alla typer av offentliga miljöer som exempelvis restauranger, pizzerior, cateringkök, skolkök, caféer, hotell och kontor mm.

Vi säljer världens bästa utrustning när det kommer till kvalitet och driftsäkerhet för att nämna några Rational, Zanuzzi, Hällde, Fribergs och Sveba mm.

Vi har sortimentet som erbjuder kvalitet, funktion och resultat. 

Fast Food
Fast Food

Cookit anser att valfrihet är viktigt, det ska vara enkelt att välja utrustning till just ditt fast foodkök. I vårt sortiment har vi allt från skäraren och stavmixen till wokpannan, stekhällen, fritösen och diskmaskinen.

Hos oss hittar ni allt man kan tänkas behöva för en funktionellt och praktiskt fast foodkök. Vi har olika typer av utrustning och maskiner med varierande effekt för att passa alla tänkbara funktioner och resultat.

Cookit säljer bara utrustning och maskiner som klarar av offentlig miljö med allt vad det innebär i fråga om hållbarhet, slitage, volymer och snabbhet.  

Fast Food

Fast foodkök

Funktion, precision, volymer, effektivitet och energisnålhet samt driftsäkerhet är några av de viktigaste anledningarna till att välja kvalitativ utrustning till ditt kök oavsett om du wokar, friterar pommes eller kokar korv.

Gediget sortiment

Olika moment i köket behöver olika verktyg, utrusning och funktioner. Vi försöker se till att ha allt ni kan behöva i ert fast foodkök och gärna i flera olika varianter så att du kan välja just den som passar dig och dina behov och budget bäst.

Vi har grillen för mackorna, fritösen för pommesen och stekhällen för burgarna och även vakuummaskinerna som ser till att maten håller sig fräsch så länge som möjligt. I vårt sortiment har vi även utrustningen som passar er restaurang oavsett tillagningssätt som tex wokas, friteras, kokas, stekas, grillas eller frysas.

Oavsett om det är smörgåsar, korv med bröd, wok eller pizza så har vi utrustningen och maskinerna för er.

Trygga köp

Cookit ser till att skapa möjligheter, hos oss är ingenting omöjligt. Välj mellan ett noggrant utvalt sortiment av maskiner och utrustning. Vi har redan tänkt på alla olika aspekter. Hos oss på Cookit kan ni känna er trygga.

Cookit ger din fast foodrestaurang rätt förutsättningar för att lyckas. Välkommen!

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.