Restaurangkök

Cookit är experter på restaurangkök i alla storlekar. Vi har maskinerna och utrustningen som behövs för att driva ett storkök kostnadseffektivt och hygieniskt. Cookit levererar utrustning och maskiner till alla typer av offentliga miljöer som exempelvis restauranger, skolkök, caféer, hotell, kontor och företagshotell mm.

Vi säljer världens bästa utrustning när det kommer till kvalitet och driftsäkerhet för att nämna några Rational, Zanuzzi, Hällde, Fribergs och Sveba mm.

Vi har sortimentet som erbjuder kvalitet, funktion och resultat. 

Restaurangkök
Restaurangkök

Cookit anser att valfrihet är viktigt, det ska vara enkelt att välja utrustning till just ditt restaurangkök. I vårt sortiment har vi allt från potatisskalaren och stavmixen till wokpannan, pizzaugnen, stekhällen och diskmaskinen.

Hos oss hittar ni allt man kan tänkas behöva för en funktionellt och praktiskt restaurangkök. 

Cookit säljer bara utrustning och maskiner som klarar av offentlig miljö med allt vad det innebär i fråga om hållbarhet, slitage, volymer och snabbhet.  

Restaurangkök

Restaurangkök

Funktion, precision, volymer, effektivitet och energisnålhet samt driftsäkerhet är några av de viktigaste anledningarna till att välja kvalitativ utrustning till ditt kök oavsett om ni är en fine dining restaurang med ett fåtal sittplatser eller om ni är ett storkök som ska förse hundratals med personer med mat under kort tid.

Gediget sortiment

Olika moment i köket behöver olika verktyg, utrusning och funktioner. Vi försöker se till att ha allt ni kan behöva i ert restaurangkök och gärna i flera olika varianter så att du kan välja just den som passar dig och dina behov och budget bäst.

Vi har allt för både varm och kall mat, förrätter som efterrätter och även maskinerna och förvaringen som ser till att maten håller sig fräsch så länge som möjligt. I vårt sortiment har vi även utrustningen som passar er restaurang oavsett tillagningssätt som tex wokas, friteras, kokas, stekas, grillas eller frysas.

Oavsett om det är egen glass ni vill göra, egen pasta, grädda en pizza, grilla en hel fisk eller baka en kaka har vi utrustningen och maskinerna för er.

Trygga köp

Cookit ser till att skapa möjligheter, hos oss är ingenting omöjligt. Välj mellan ett noggrant utvalt sortiment av maskiner och utrustning. Oavsett om du har en personlig kvarterskrog placerad vid en charmig bakgata eller en storslagen restaurang försedd med Michelin stjärna levererar vi rätt produkter. Vi har redan tänkt på alla olika aspekter. Hos oss på Cookit kan ni känna er trygga.

Cookit ger din restaurang rätt förutsättningar för att lyckas. Välkommen!

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.